Συνεργάτες
Σωτήρης Γλυκοφρύδης

Με σπουδές στη φυσικοθεραπεία και το βελονισμό, είναι από τους πρωτεργάτες της εφαρμογής σύγχρονων θεραπευτικών τεχνικών. Μελέτες του έχουν δημοσιευθεί διεθνώς και θεωρείται από τους πιο φιλοσοφημένους γνώστες της ψυχοσωματικής υγείας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή φιλοσοφικών βιβλίων
Αριστέα Δερβένη

Σπούδασε business administration, marketing και δημόσιες σχέσεις. Από το 1998, που ίδρυσε την προσωπική της εταιρία, μέχρι σήμερα, προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες στο χώρο της επικοινωνίας. Τα τελευταία δύο χρόνια, παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια πάνω στο Life Coaching και με διάθεση για προσωπική ανάπτυξη και κοινωνική προσφορά, εμπνεύστηκε την ιδέα του Happy Life School.
Γνωρίστε μας

Συνεργάτες

Πρόγραμμα

Life Advising

Parent School

Heartbroken therapy

Professional success school

Silver age care

Μείνε δυνατός

Περιοδικό  οn line

Συμπαράσταση οn line

Αίτηση εγγραφής


Αικατερίνη Μπογράκου - Τζανετάκου

Σπούδασε ψυχολογία και τεχνικές συμβουλευτικής και μετεκπαιδεύτηκε στις εξαρτήσεις και σε ειδικές τεχνικές χαλάρωσης και εστίασης. Εργάστηκε σε έναν απο τους μεγαλύτερους ΜΚΟ της Αγγλίας, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε χρήστες ουσιών, ενώ στην Ελλάδα εργάστηκε ιδιωτικά στη συμβουλευτική για άγχος κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, διατροφικές και άλλες ψυχοσωματικές διαταραχές. Πρόσφατα, ίδρυσε μαζί με την Ειρήνη Τζανετάκου το κέντρο "Υγείας Αρωγός", με σκοπό την ενίσχυση της λειτουργίας του σώματος και του νου και τη θεραπευτική αντιμετώπιση με ολιστικό τρόπο.

Happy Life School
Τηλ.: 210 8945631 email: info@happylifeschool.com

Αναστασίου Θεοδώρα

Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον τομέα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. Εργάστηκε στον τομέα της οργανωσιακής ψυχολογίας και σε δομές που αφορούν την ψυχική υγεία. Ειδικεύεται στη Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία (Ελληνική Εταιρεία Γνωσιακών - Συμπεριφοριστικών Σπουδών). Αρθρογραφεί τακτικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs ενώ τον τελευταίο χρόνο εργάζεται ως ψυχολόγος στην Κοινωνική Υπηρεσία του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Περιθάλψεως Συλλόγου Υπαλλήλων Τραπέζης Ελλάδος. 

Αμαλία Λούβαρη

Είναι απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στην έντυπη επικοινωνία, ως κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρεία, ενώ έχει ασχοληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα με την επιμέλεια/διόρθωση/μετάφραση κειμένων.
Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τη διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις, την ψυχολογία και τη γλωσσολογία.Σήμερα εργάζεται ως επιμελήτρια κειμένων σε συνεργασία με εκδοτική εταιρεία.

Βασιλική Σιγαλού

Η Βασιλική Σιγαλού σπούδασε ψυχολογία στο Λονδίνο (University of Greenwich) και μετεκπαιδεύτηκε στην παιδοψυχολογία (University of London, I.oE,).
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εξειδικεύτηκε στις μαθησιακές δυσκολίες, τα προβολικά tests C.A.T και T.A.T.
Έχει εκπαιδευτεί στην συστημική ψυχοθεραπεία και έχει εργαστεί με παιδιά με καρκίνο, μαθησιακές δυσκολίες και με άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ). 


Μαρία Ζέρβα

Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εκπαιδεύτηκε στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο στην Κλινική Ψυχοπαθολογία - αξιολόγηση, διάγνωση και θεραπευτικό σχεδιασμό σύνθετων ψυχιατρικών περιστατικών. Εξειδικεύτηκε στη Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Θεραπεία ενηλίκων, παιδιών και εφήβων στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς. Συνεργάζεται με κέντρα ψυχολογικής και μαθησιακής υποστήριξης παιδίων - εφήβων παρέχοντας ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική γονέων τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Παράλληλα διατηρεί γραφείο όπου δουλεύει με ενήλικες, παιδιά και εφήβους, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια οργανώνει και συντονίζει Ομάδες Αυτογνωσίας

Χρήστος Κουτσαύτης

Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Swansea στην Ουαλία. Αναγνώρισε το πτυχίο του στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στη χορήγηση και αξιολόγηση νευροψυχολογικών δοκιμασιών και ψυχολογικών δοκιμασιών προσωπικότητας στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο όπου συνεργάζεται ακόμη και σήμερα σε ερευνητικό επίπεδο με δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά. Εξειδικεύτηκε στη Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Θεραπεία ενηλίκων παιδιών και εφήβων στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς. Έχει εκπαιδευτεί ως συντονιστής Σχολών Γονέων με αντικείμενο το εξελικτικό σύστημα. Έχει συνεργαστεί με κέντρα ψυχολογικής υποστήριξης και αποκατάστασης παιδιών - εφήβων ως ψυχοθεραπευτής καθώς επίσης και με φορείς ψυχοκοινωνικής επανένταξης στα πλαίσια θεραπευτικού και ερευνητικού σχεδιασμού. Παράλληλα διατηρρεί ιδιωτικό γραφείο όπου δουλεύει με ενήλικες, παιδιά και εφήβους, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια οργανώνει και συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας.


Αγγελική Αργύρη

Αποφοίτησε το 2008 από το Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών (Α.Τ.Ε.Ι.), του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας. Στη συνέχεια έκανε τη μετεκπαίδευσή της στην Αμερική, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, στο κολλέγιο Φυσικής Υγείας (Florida College of Natural Health), με θέμα "Εξελιγμένες Θεραπείες Δέρματος", έχοντας λάβει τιμητική βαθμολογική διάκριση.
Το 2011 ξεκίνησε το δεύτερο μεταπτυχιακό της στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, με τίτλο "Διαχείριση Περιβαλλοντικών θεμάτων με επιπτώσεις στην Υγεία", έχοντας ως στόχο την περαιτέρω εμβάθυνση στο επιστημονικό πεδίο των περιβαλλοντικών ρύπων και στο πώς επηρεάζουν τα ανθρώπινα συστήματα εν γένει. Από το 2010 εργάζεται ως καθηγήτρια Αισθητικής στο ΙΕΚ Βάρης.
Ιωάννης Γουσγούνης

Σπούδασε χημικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο Karlsruhe στη Γερμανία και στη συνέχεια εργάστηκε σε διάφορες διευθυντικές θέσεις, σε ελληνικές βιομηχανίες. Στα 18 χρόνια της εμπειρίας του στη βιομηχανία ήταν υπεύθυνος και για το management των εργαζομένων, που αναφέρονταν σε αυτόν. Επίσης υπήρξε υπεύθυνος για την επιλογή και την πρόσληψη νέου προσωπικού για τα τμήματα της αρμοδιότητάς του.
Στη συνέχεια ασχολήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας με το επαγγελματικό coaching/mentoring μεμονωμένων ατόμων και ομάδων, με σκοπό τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της απόδοσής τους στην επαγγελματική αρένα.
Έχει λάβει πιστοποίηση (ως χρήστης και ερμηνευτής) στο διεθνές ψυχομετρικό σύστημα McQuaig και έχει εκπαιδευτεί στο σύστημα MBI (Motivation-Based-Interviewing), της εταιρείας Hire Authority (USA).

Βεζύρη Μαρία

Η Μαρία Βεζύρη είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας (HND in Counseling & Psychology). Έχει εκπαιδευτεί στη συστημική συμβουλευτική στο "Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων" (Χάρις Κατάκη), με εξειδίκευση στη συμβουλευτική της οικογένειας και του ζευγαριού. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας. Επίσης συμμετέχει στην οργάνωση και το συντονισμό ομάδων γονέων και ομάδων αυτογνωσίας.
Καρακώστα Αναστασία

Η Αναστασία Καρακώστα είναι παιδαγωγός και σύμβουλος ψυχικής υγείας (HND in Counseling & Psychology), απόφοιτος του Mediterranean College. Έχει παρακολουθήσει διετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα Συστημικής Συμβουλευτικής στο "Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων". Είναι μέλος και συνεργάτης του Πανελληνίου Συνδέσμου Σχολών Γονέων, καθώς και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αντλεριανής Ψυχολογίας.
Έχει εργαστεί ως παιδαγωγός πολλά χρόνια και τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας. Επίσης οργανώνει και συντονίζει ομάδες γονέων, καθώς και ομάδες αυτογνωσίας.
Κίττυ Σιμίτα

Η Κίττυ Σιμίτα ασχολείται με τις εναλλακτικές θεραπείες από το 1985. Διαθέτει δίπλωμα ρεφλεξολογίας από το British School of Reflexology του Λονδίνου και εργάζεται σαν ρεφλεξολόγος.
Παραδίδει επίσης μαθήματα ρεφλεξολογίας και Hatha Yoga, καθώς διαθέτει δίπλωμα και στη Hatha Υoga από το Υoga Τeachers Αssociation της Αυστραλίας, αλλά και το δεύτερο βαθμό στο ρέικι.
Ακόμη, έχει εκπαιδευτεί πάνω στη σωματική ψυχοθεραπεία στο Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και ανάλυσης χαρακτήρα "ΒΙΛΧΕΜ ΡΑΪΧ".
Είναι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου ρεφλεξολόγων (Σ.Ε.Ρ.) και έχει τιμηθεί από τον ίδιο σύλλογο για την πολυετή προσφορά της στην εκπαίδευση και την εξέλιξη της ρεφλεξολογίας στην Ελλάδα.

Τιμόκλεια-Φωτεινή Παναγοπούλου

Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Εκπαιδεύτηκε στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (Παράρτημα Πάτρας)- αξιολόγηση, διάγνωση και θεραπευτικό σχεδιασμό ψυχιατρικών περιστατικών με βάση την Γνωσιακή ψυχοθεραπεία- καθώς και στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ρεθύμνου-συμβουλευτική ψυχολογία.
Κατά την διάρκεια των σπουδών της έλαβε μέρος στον πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus και γνώρισε τον τρόπο λειτουργίας των δομών σε μια άλλη Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα (Λισαβόνα). Συνεχίζει την εκπαίδευση της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στον τομέα των Εξαρτήσεων στο Kings College London.
Χρήστος Κουκοφίκης

Έχει σπουδάσει Ιταλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει ολοκληρώσει τις Μεταπτυχιακές του Σπουδές στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Σιένα και στο Τμήμα Μέσων Επικοινωνίας και Πολιτισμού του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών αντίστοιχα. Τόσο κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών όσο και των μεταπτυχιακών του σπουδών έζησε στην Ιταλία (Ρώμη - Σιένα) και στην Ισπανία (Σαλαμάνκα) για ένα συνολικό διάστημα 2 ετών. Έχει εργαστεί ως καθηγητής και μεταφραστής ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο της επικοινωνίας και των διεθνών σχέσεων. Παράλληλα αρθρογραφεί σε διάφορα έντυπα. Μιλά άπταιστα αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά και κατέχει γνώσεις σερβικών και τουρκικών.